Intuitiivinen uniFLOW vapauttaa yrityksesi turhista tulostus- ja skannausrajoituksista ja skaalautuu liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Hallitse asiakirjahallinnan työnkulkuja vaivattomasti. Integroitava ohjelmistoratkaisu, jolla hallitaan keskitetysti kaikkia tulostus- ja skannaustyönkulkuja sekä -laitteita.

Edistyksellinen skannaustekniikka ja siihen integroitu uniFLOW Online -ohjelmisto varmistavat, ettei työntekijöiden tarvitse enää käyttää aikaa tarpeettomiin tehtäviin, kuten tiedostojen nimeämiseen, tallennuspaikan valintaan, kolmannen osapuolen ratkaisuihin kirjautumiseen tai erätallennukseen, nämä rutiinitehtävät on täysin automatisoitu.

Koneoppimisen ansiosta laitteet muistavat halutut skannaus-, tulostus- ja viimeistelyvalinnat, työntekijöiden aika ei huku tietojen syöttämiseen uudelleen toistuvia töitä varten.

uniFLOW-turvatulostus

uniFLOW ja uniFLOW Online -palvelut Canon-tulostimiin ja -monitoimilaitteisiin.

uniFLOW Online on pilvipalvelu, joka voidaan kytkeä päälle veloituksetta monissa Canon X-sarjan laitteissa. Palvelimelle asennettava uniFLOW on lisämaksullinen palvelu. Molemmat tukevat monimerkkiympäristöjä. Löydä dokumentinhallinnan uudet ulottuvuudet yhdessä teknisen myyntipalvelumme kanssa.

Canon uniFLOW -palvelut Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä tarjoaa Canon Partner Konttorilaite – ota yhteyttä!

Tulosta missä tahansa

uniFLOW vapauttaa yrityksesi työntekijät turhista tulostus- ja skannausrajoituksista

Nopea skannaus

Luo helposti yksilöllisiä skannaustyönkulkuja ja -kohteit

Mobiilitulostus

Lähetä tulostustyö mobiililaitteella mihin tahansa tulostimeen uniFLOW-verkossa

f

Hallinnoin tulostusympäristöä

Kustannusten seuranta, käyttäjätodennus ja toimintojen hallinta

Hallitse kustannuksia

Älykkäät toiminnot auttavat pienentämään kustannuksia. Poista liian pitkään odottaneet työt automaattisesti, tulosta vain tarpeelliset asiakirjat.

Kattava yhteensopivuus

Maksimoi laiteinventointisi, tukee eri laitteista koostuvia ympäristöjä, voidaan integroida olemassa oleviin laitteisiin

Tuotantotulostus

Hallitse kaikkia tulostusvaatimuksia yhdellä sovelluksella

Tietoturva

Käyttäjätodennus varmistaa luottamuksellisten tietojen suojauksen

Monipuolinen laitetuki

Tulosta turvallisesti kaikista toimiston verkkolaitteista

uniFLOW Online on tehokas tulostuksenhallinta pilvipalveluna

Tulosta ja skannaa kaikista laitteista

Tulostustyöt lähetetään odottamaan käyttäjän suojattuun tulostusjonoon, josta ne voi vapauttaa turvallisesti miltä tahansa verkon tulostimelta.

Hallinnoi laitteiden käyttöä

Joustava käyttäjän tunnistus ja vierastulostustoiminto parantavat asiakirjojen tietoturvaa rajaamalla laitteiden ja toimintojen käyttöoikeuksia.

Hallitse tulostus- ja palvelinkustannuksia

Seuraa kuluja laite- tai käyttäjäkohtaisesti, luo sääntöjä tulostuskustannusten minimoimiseksi ja eliminoi palvelin- ja ylläpitokustannukset.

Paranna liiketoiminnan tuottavuutta

uniFLOW Online on helppokäyttöinen ja intuitiivinen ja toimii saumattomasti yhteen Canonin laitteiden kanssa – voit siis työskennellä nopeammin ja älykkäämmin.

Pienennä hiilijalanjälkeä

Tue kestävää kehitystä optimointiteknologian avulla – muuta viimeistelyvaihtoehtoja ennen tulostusta ja vähennä jätettä sekä energian ja paperin kulutusta.

Intuitiivinen käyttökokemus

Käyttäjien ja sääntöjen lisääminen sujuu vaivatta selkeässä käyttöliittymässä. uniFLOW Online on helppo yhdistää yrityksen olemassa oleviin hakemistopalveluihin.

Ratkaisut erityyppisille ja kaikenkokoisille yrityksille

uniFLOW Online tarjoaa etenkin pk-yrityksille sopivat ratkaisut pilvipohjaiseen tulostukseen, skannaukseen ja kopiointiin.

UniFLOW-Online -palvelu Konttorilaitteelta

Yhteensopiva useiden laitteiden kanssa

 

Canon uniFLOW ja uniFLOW Online tukevat monimerkkiympäristöjä ja voidaan integroida olemassa oleviin laitteisiin (myös toisen laitevalmistajan), joten se auttaa maksimoimaan laiteinvestointien hyödyt.

Tutustu A4-kokoisten Canon i-SENSYS -toimistolaitteiden valikoimaan

Tutustu A3-kokoisen Canon imageRUNNER -toimistolaitteiden valikoimaan

UniFLOW-Online -palvelu Konttorilaitteelta

Canon uniFLOW on yksi alusta tulostukseen, skannaukseen ja asiakirjaympäristön hallintaan

 

Palvelimelle asennettava uniFLOW tarjoaa älykkäät asiakirjaprosessit eri kokoisille yrityksille. Yrityksen tiloihin asennettava integroitava ohjelmistoratkaisu, jolla yritys voi hallita keskitetysti kaikkia tulostus- ja skannaustyönkulkuja ja -laitteita.

Monipuolinen laitetuki

Tulosta turvallisesti kaikista toimiston verkkolaitteista. Tuki eri valmistajien laitteille maksimoi laiteinvestointiesi hyödyt

Nopea skannaus

Luo yksilöllisiä skannaustyönkulkuja ja -kohteita

Hallinnoi tulostusympäristöäsi

Kustannusten seuranta, käyttäjätodennus ja toimintojen hallinta

Tuotantotulostus / Mobiilitulostus

Hallitse kaikkia tulostusvaatimuksia yhdellä sovelluksella. Lähetä tulostustyö mobiililaitteella mihin tahansa tulostimeen

UniFLOW -palvelu Konttorilaitteelta