Konttorilaite on Canon Partner

Tulosta palveluna kiinteään kuukausihintaan

Tulosta palveluna  •  Canon EASY

Laite ja tulostaminen sisältyy selkeään ja kiinteään kuukausihintaan

Canon EASY -tulostuspalvelu on järkevä tapa tulostaa, kopioida ja skannata vapaasti kiinteällä kuukausihinnalla. Kiinteähintainen tulostusveloitus yksinkertaistaa asioita ja nostaa tulostusympäristön käytettävyyden, käyttäjätyytyväisyyden ja tehokkuuden uudelle tasolle. Riippumatta organisaatiosi tulostustarpeen muutoksista, tulosteiden määrästä, väriaineen kulutuksesta tai esimerkiski huollon tarpeesta, tiedät aina tulostuspalvelusi kuukausikustannukset.

Canon EASY -tulostuspalvelu on kaiken kattava palveluratkaisu, joka sisältää monitoimilaitteen tai toimistotulostimen, musteet ja värit, väriainetoimitukset, ylläpidon, huollon sekä ruutineja helpottavan Monitori-palvelun kiinteällä kuukausihinnalla. Toimistotulostin ja helppous samassa paketissa!

Tapamme työskennellä on muuttunut merkittävästi, ja niin on myös se, mitä vaadimme tulostuslaitteilta. Niiden on toimittava sekä tulostuksen että digitaalisten työnkulkujen keskuksena. Paikkana, jossa digitaalinen muoto muuttu tulosteeksi ja tuloste digitaaliseen muotoon.

Toimiston kompaktit i-SENSYS X -sarjan työpöytämallit kotitoimistoon tarjoavat tutun käyttökokemuksen ja helppokäyttöisen käyttökokemuksen, joten siirtyminen työympäristöstä toiseen on helppoa.

⇒ Halutessasi käytön mukaisen tulostelaskutuksen, tutustu In-House Printing -palveluun.
⇒ Tutustu myös myytäviin uusiin ja käytettyihin tulostimiin Toimistotarvikkeen verkkokaupassa.

Mitä Canon EASY sisältää?

Tulosta palveluna kiinteään kuukausihintaan

N

Selkeä sopimus, ei yllättäviä piilokuluja

N

Helppo laskutus, ei arvio- tai hyvityslaskuja

N

Aina tarpeita vastaava palvelupaketti

N

Aidosti liiketoiminnan kehitystä tukeva ratkaisu

Päivittämällä paree!

• Palvelu sisältää kaiken tarvittavan

   1. Sopivan monitoimitulostimen
   2. Värikasetit
   3. Rahtivapaat väriainetoimitukset
   4. Ylläpidon ja huollon tarpeen mukaan
   5. Canon Service Desk -palvelun

Palvelu yksinkertaistaa yrityksesi tulostamisen ja nostaa tulostusympäristön käytettävyyden, käyttäjätyytyväisyyden ja tehokkuuden uudelle tasolle.

• Säästät aikaa

Voit lopettaa tulostusympäristön ylläpidon, väriaineiden hankkimisen ja muut tulostamiseen liittyvät rutiinit. Aikasi säästyy tuottavampiin työtehtäviin.

• Säästät kustannuksia

Maksat vain tehdyistä tulosteista ja kopioista. Rahaa ei kulu vanhojen toimimattomien laitteiden nurkissa lojuviin väreihin.

• Voit luottaa Canon-laatuun

Lopeta tulostamisesta huolehtiminen ja keskity liiketoimintaan. Ylläpito kattaa koko sopimuskauden ja käytössäsi on Canon Service Desk –palvelu.