Tietotekniikan palvelumme

ICT-ala elää muuttuvassa maailmassa. Digitalisaatio tuo alati erilaisia vaatimuksia yritysten liiketoimintaan ja yrityksillä on yhä vähemmän resursseja käytettäväksi perus-tietotekniikkaan.

 

Konttorilaitteelle on kunnia-asia toimia asiantuntevana ja luotettavana kumppanina, joka huolehtii perusasioista. Uskomme avullamme työntekijöidesi yltävän täyteen potentiaaliinsa.

Tietokoneet ovat veressämme ja palvelut DNA:ssamme. Ratkaisut ovat avain menestykseemme. Konttorilaite tarjoaa kattavia, yrityksesi tarpeisiin sopivia ratkaisuja.
Microsoft-tuotteet yrityksille, jotka tarvitsevat yritystason sähköpostin, Office-sovelluksia ja muita yrityspalveluja PC- ja Mac-tietokoneille sekä mobiililaitteille.
Suojaa yrityksesi, rakenna kybersinnikkyyttäsi ja ratkaise haastavimmatkin tietoturvahaasteet teknisellä lähestymistavalla. F‑Secure on jälleen kerran todistanut tarjoavansa maailman parasta tietoturvaa.
Moderni ja huipputurvallinen datakeskus sijatsee Turussa. Saumattomasti kahden operaattorin kautta kulkevat verkkoyhteydet ja dieselgeneraattorivarmennettu sähkön syöttö varmistavat asiakkaidemme palveluiden jatkuvan toiminnan.