Tarramerkintäratkaisut yrityksille ja teollisuuteen

Suoralämpö- ja lämpösiirtotulostimilla voit tulostaa käyttökohteesi mukaisia tarroja ja monipuolinen tarvike- ja lisävarustevalikoima vastaa merkintävaatimuksiisi.

Kaikki tarra- ja kuittitulostimet

Meiltä löydät laajan valikoiman vaatimuksiasi vastaavia tarratulostimia, joita voit käyttää työpaikalla, tien päällä, puutarhassa tai missä tahansa. Erilaisiin käyttötarkoitukseen tarjoamme useita erilaisia ratkaisuja.

  •  TJ-tarratulostimet on suunnattu teollisuuteen ja suurille tarravolyymeille
  •  Suoralämpö- tai lämpösiirtotekniikkaa käyttävät TD-tulostimet voidaan räätälöidä usein lisävarustein
  •  QL-etikettitulostimilla tulostat osoite- sekä lähetystarroja edullisesti
  •  P-touch -tarratulostimilla tulostat kestäviä ja värikkäitä tarroja myös teollisuudessa ja valmistavassa liiketoiminnassa
  •  VC-500W-neliväritulostimella voit tulostaa valokuvia, värillisiä opasteita sisätiloihin sekä paljon muuta

Osan tuotteista ja tarvikkeita löydät verkkokaupastamme, mutta räätälöidyissä ratkaisuissa parhaan lopputuloksen saat suunnittelemalla kustannustehokkaimman ratkaisun yhdessä myyjämme kanssa. Ota siis yhteyttä!

 > Tarramateriaalit verkkokaupassa (www.toimistotarvike.fi)
 > Tarratulostimet verkkokaupassa (www.toimistotarvike.fi)

Tarratulostus työpisteellä
Tarratulostus mobiili
Tarratulostus teollisuuteen
Tarratulostus tarvikkeet

Rengashotelli ja autokauppa

Varmista autonrengastietojen paikkansapitävyys oikealla merkintätavalla!

Renkaiden siirto ja säilytys vaatii hyvää varastonhallintaa ja siinä tarkalla dokumentoinnilla on tärkeä osa. Käyttöön suunnitellulla tarratulostimella ja ohjelmistolla voit nopeasti ja edullisesti merkata renkaiden tarpeelliset tiedot varastointia varten niin rengashotellissa, kuin autoliikkeessä.

Samalla laitteella luot mm. lähete- ja osoitetarrat toimituksia varten.

Tarramateriaalit rengasliike ja autokauppa

Varasto ja lähettämö

Viivakooditulostimilla tulostat näppärästi yleisimmät lähetystarrakoot sekä itse räätälöimäsi tarrakoot. Lämpötulostimet ovat helppo ja tehokas ratkaisu varastossa tarvittavaan tarratulostukseen.

Tuotteiden liikkuvuudella ja kiertonopeudella on iso merkitys jakelukeskuksille ja varastoille. Jatkuva tavaran siirto vaatii hyvää varastonhallintaa ja siinä tarkalla dokumentoinnilla on tärkeä osa. Meiltä löydät laajan valikoiman tarratulostimia, joilla voit nopeasti merkata tuotteiden varastopaikat, luoda pakkausmerkinnät sekä lähete- ja osoitetarrat toimitusta varten.

Tarramateriaalit varasto ja lavamerkintä

Ruokapakkausmerkintä ja leipomot

Elintarvikkeiden jäljitettävyys on asiakkaalle tärkeämpää kuin koskaan. Viivakooditulostimet tarjoavat täydellisen ratkaisun valmisruokien merkintään koko tuotantoketjun ajan.

Valmisruoan pakkauksissa olevat ainesosatiedot ovat tärkeitä. Tiedot auttavat asiakastasi ja helpottavat juuri heille soveltuvan valmisruoan valintaa. Meiltä löydät räätälöityjä ratkaisuja korkealaatuisten ja helppolukuisten etikettien tulostukseen.

Voit lisätä etikettiin ainesosaluettelon, allergeenit, hintatiedot ja viivakoodin kassaa varten sekä parasta ennen/viimeinen käyttöpäivä -päiväyksen.

Tarramateriaalit leipomo

Hintamerkintä vähittäiskaupassa

Vähittäiskauppaan suunnitellut ratkaisumme sujuvoittavat prosesseja ja tukevat vähittäiskaupan henkilökunnan työtä sitä tehostaen. Joustavat ratkaisumme ovat integroitavissa saumattomasti olemassa oleviin järjestelmiin, ne mahtuvat pieniin tiloihin ja vähentävät jonotukseen kuluvaa aikaa – asiakaskokemusta parantaen.

Tarratulostimilla tulostat tarkkoja, korkealaatuisia ja ammattimaisia tarroja ja tarkkoja viivakoodeja, jotka mahdollistavat tuotteen virheettömän skannauksen kassalla.

Tarramateriaalit vähittäiskauppa

Merkintä terveydenhuollossa

Potilasturvallisuus on erittäin tärkeää. Siksi terveydenhuollossa panostetaan potilaiden ja heidän näytteidensä seurantaan ja määräysten noudattamiseen. Lämpösiirtotulostimet tulostavat selkeitä ja korkealaatuisia tarroja sekä potilasrannekkeita, lisäävät turvallisuutta ja mahdollistavat jäljitettävyyden.

Osastoille tulevien sekä pitempiaikaisen hoidon tarpeessa olevien potilaiden määrä on nousussa, mikä aiheuttaa tehostuksen painetta terveydenhuoltoon.

Tarramateriaalit vähittäiskauppa

Apteekit

Tarratulostimen käyttö vähentää inhimillisiä virheitä ja lisää tehokkuutta. Ne auttavat varmistamaan, että asiakkaat saavat apteekista oikean lääkkeen jokaisella käyntikerralla.

Korkealaatuisen palvelun tarjoaminen ja tavoitteisiin pääseminen asettaa haasteita. Oikeiden teknologisten ratkaisujen valinta voi auttaa apteekin henkilökuntaa keskittymään lääkinnälliseen asiakaspalveluun – sen sijaan, että aikaa menisi rutiinitöihin.

Tarramateriaalit apteekki

Tarjouspyyntö tarratulostusratkaisuista

Minua kiinnostavat:

5 + 11 =