Skannerit yrityksille

Skannaa ja tallenna asiakirjoja nopeasti ja helposti tehokkaiden Canon imageFORMULA- ja Brother ADS-skannereidemme avulla. Digitointi ja tiedon jakaminen ovat keskeisessä roolissa digitaalisessa ympäristössämme, olimmepa sitten toimistolla tai kotikonttorilla.

Asiakirjaskannerilla skannaaminen on helppoa. Papereiden skannaus, tallentaminen ja jakaminen vähentävät tulosteiden tarvetta.

Skannaamalla fyysisen asiakirjan muutkin pääsevät käsiksi sen tietoihin. Tiedoista syntyy PDF-tiedosto, joka on hakukelpoinen ja editoitavissa, mikä parantaa dokumentinhallintaa.

Paras tapa selvittää digitalisoinnin ratkaisu yritykselle, on käydä tarpeet ja haasteet läpi yhdessä myyjämme kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Konttorilaite Skannerit

Palveluja tulostamiseen ja asiakirjahallintaan
Canon CanoScan LiDE -tasoskannerit
Brother DS-640 - Mobiiliskanneri
Canon Scannerprofessional

Asiakirjaskannerit

Skannaa ja tallenna asiakirjoja nopeasti ja helposti tehokkaiden Canon imageFORMULA- ja Brother ADS-skannereidemme avulla.

Laajasta valikoimasta löydämme oikean tuotteen satunnaiseen yrityksen skannaustarpeeseen ja älykkäät, lujatekoiset tuotantoskannerit vaativiin ja suuriin skannaustöihin.

 

Tasoskannerit

Helpota kuvien hallintaa ja skannaa vaivattomasti tarkkoja asiakirjoja.

CanoScan LiDE -skannerit ovat kevyitä, tyylikkäitä ja monipuolisia laitteita kaikenlaiseen pieneen dokumentinhallintaan ja valokuvien digitaaliseen taltiointiin.

 

Mobiiliskannerit

Mobiiliskannerit ovat erinomainen valinta vastaanottoihin, pieniin toimistoihin ja liikkuvaan työhön.

Pieni ja kevyt skanneri kulkee helposti mukana tai on otettavissa työpöydän laatikosta tarpeen mukaan. Ohjelmistot asiakirjojen, kuittien ja korttien skannaukseen.

 

Suurkuvaskannerit

Vaativaan ja monimutkaiseen suurkuvaskannaukseen ja -kopiointiin tarvitaan skanneri, joka tuottaa upean lopputuloksen joka kerta.

Suurkuvaskannerit tekee skannauksesta helppoa suuren ja intuitiivisen käyttöliittymänsä ansiosta.

CCD-tekniikkaan perustuva Suurkuvaskannerit skannaa vakiona jopa 44 tuumaa leveitä materiaaleja, ja se voidaan päivittää 48 tuumaan, jolloin myös A0/E-koon vaakasuuntainen skannaus on mahdollista.

Saatavilla sellaisenaan tai yhdistettävissä Canon imagePROGRAF -sarjan tuotteisiin.

Tarjouspyyntö yritysten skannausratkaisuista

1 + 9 =