Monitoimilaitteet

Canon image RUNNER ADVANCE DX

Tämän ”hybridityöskentelyn” ytimessä on huipputeknologia. Jokainen nykyaikainen yritys on matkalla kohti digitalisaatiota, jonka avulla työntekijät voivat työskennellä, olla yhteydessä ja tehdä yhteistyötä missä tahansa.

Canonin imageRUNNER ADVANCE DX -sarjan laitteet on suunniteltu tehokkaaseen hybridityöskentelyyn.

Palkittuun imageRUNNER ADVANCE 3rd Generation -alustaan perustuva älykkäiden monitoimilaitteiden sarja tarjoaa käyttöösi uusimmat asiakirjojen skannaus- ja käsittelytekniikat sekä integroidut yhteydet pilvipalveluihin. Tehokkaat, suojatut ja hyvillä yhteyksillä varustetut laitteet edistävät digitalisaatiota yhdistämällä fyysiset ja digitaaliset tiedot saumattomasti toisiinsa.

TULOSTAMINEN PALVELUNA

Palvelu sisältää kaiken tarvittavan

  • tulostuslaitteen
  • värit
  • rahtivapaat väriainetoimitukset
  • ylläpidon
  • huollon

Palvelu yksinkertaistaa yrityksesi tulostamisen ja nostaa tulostusympäristön käytettävyyden, käyttäjä tyytyväisyyden          ja tehokkuuden uudelle tasolle.

MUSTAVALKOMONITOIMILAITTEET

VÄRIMONITOIMILAITTEET

VALMISTAUDU TULEVAISUUTEEN

Miltä näyttää tulevaisuuden työpaikka? Nykypäivän jatkuvasti muuttuvassa maailmassa tämä kysymys koskee kaikkia yrityksiä. Tulevaisuudessa toiminnan keskittäminen tiettyihin toimipisteisiin menettää merkityksensä. Tärkeämpää on tarjota työntekijöille mahdollisuus valita kulloiseenkin tehtävään parhaiten sopiva työskentelypaikka. Hybridi- ja etätyöskentelyn yleistyessä on mietittävä uudelleen tilojen käytön lisäksi tapaa, jolla hallitaan asiakirjoja ja tietoja. Toimipisteissä on nyt paikan päällä aiempaa vähemmän työntekijöitä. Siitä huolimatta työskentelyn tehokkuus on entistäkin tärkeämpää. Tämä tarkoittaa, että asiakirjanhallintaan esitteen tulostamisesta kuitin skannaamiseen tarvitaan helppokäyttöiset, luotettavat ja nopeat laitteet, jotka tukevat tehokkaita asiakirjojen käsittelyn työnkulkuja.  iR ADVANCE DX sarjan laitteet tarjoavat huippuluokan skannaus- ja tulostusnopeudet, joiden ansiosta yritys toimii mahdollisimman tuottavasti.