Canon A3-monitoimilaitteet Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä

Tue henkilöstöäsi ja nopeuta digitalisaatiota kehittämällä yrityksesi työnkulkuja ja tuottavuutta älykkäällä teknologialla. Jokainen nykyaikainen yritys on matkalla kohti digitalisaatiota, jonka avulla työntekijät voivat työskennellä, olla yhteydessä ja tehdä yhteistyötä missä tahansa.

Canon imageRUNNER ADVANCE A3-monitoimilaitteet – suunniteltu tehokkaaseen hybridityöskentelyyn.

Uuden sukupolven ADVANCE-alustaan perustuva älykkäiden monitoimilaitteiden sarja tarjoaa käyttöönne uusimmat asiakirjojen skannaus- ja käsittelytekniikat sekä integroidut yhteydet pilvipalveluihin. Tehokkaat, suojatut ja hyvillä yhteyksillä varustetut laitteet edistävät digitalisaatiota yhdistämällä fyysiset ja digitaaliset tiedot saumattomasti toisiinsa.

Turvallisilla yhteyksillä kohti digitaalisatiota.

 

Tue henkilöstöäsi ja nopeuta digitalisaatiota kehittämällä yrityksesi työnkulkuja ja tuottavuutta älykkäällä teknologialla.

Valikoimissamme on nopeita ja monipuolisia Canon imageRUNNER ADVANCE A3-monitoimilaitteita kaikenkokoisille yrityksille. Koska paletti on laaja, löydät oikean tuotteen parhaiten ammattitaitoisten myyjiemme avustuksella.

 

Pilviyhteydet

Tulosta turvallisesti mistä tahansa ja tehosta tulostuksenhallintaa pilvipalveluilla, kuten uniFLOW Online -ratkaisulla.

Älykkäät digitaaliset työnkulut

Kehittyneet laitteistot ja innovatiiviset ohjelmistot mahdollistavat tietojen digitalisoinnin ja liiketoimintaprosessien nykyaikaistamisen.

Automatisoinnilla tehokkuutta

Vähennä aikaa vievää manuaalista työtä virtaviivaistamalla asiakirjojen skannausta ja tallennusta älykkäällä automatisoinnilla.

Tehokasta skannausta

Nopea, meluton ja vaivaton asiakirjaskannaus tukee useita paperikokoja ja skannaa tiedot hakukelpoisina tekstintunnistuksen avulla.

360° tietoturva

Turvaa kaikki digitalisaation vaiheet täydellisellä asiakirjojen, laitteiden ja verkon suojauksella.

Canon imageRUNNER ADVANCE toimistossa

Katso myös!

uniFLOW-turvatulostus

Canon uniFLOW

Paranna ratkaisujesi liitettävyyttä ja hyödynnä pilvipalveluita yhden integroidun ratkaisun avulla.

UniFLOW Online yksinkertaistaa tulostuksenhallintaa ja vähentää kustannuksia älykkäällä auditoinnilla, seurannalla ja raportoinnilla. Tehosta työskentelyä skannaamalla useita kuitteja tai käyntikortteja kerralla monirajaustoiminnolla ja tulostamalla laadukkaasti muokkaamalla työn tarkkuusasetuksia suoraan laitteelta.

⇒ Tutustu tarkemmin uniFLOW-palveluun

Tulosta palveluna kiinteään kuukausihintaan

Canon EASY

Mukautettujen tulostuksen ja asiakirjahallinnan palveluilla voidaan luoda yhtenäiset työnkulut, joiden ansiosta työntekijät voivat tulostaa, skannata ja käyttää pilvipalveluita missä ja milloin tahansa.

Tulostuspalvelu on järkevä tapa tulostaa, kopioida ja skannata vapaasti kiinteällä kuukausihinnalla.

⇒ Lue lisää EASY-huoltoleasingmallista

Canon PRINT Business

Canon PRINT Business -mobiilisovellus

Maksuton sovellus, jolla voit tulostaa valokuvia ja asiakirjoja, lukea skannattuja tietoja ja ladata tiedostoja pilvitallennuspalveluihin mobiililaitteilla käyttäen Canon-tulostimista.

Työskentele tehokkaasti ilman tietokonetta. Hallitse asiakirjoja suoraan älypuhelimesta tai tabletista ja käsittele asiakirjoja missä tahansa!

⇒ Lataa iPhone-sovellus
⇒ Lataa Android-sovellus

Käytettyjä A3-kopiokoneita

Käytetty laite?

Kyllä, meillä liikkuu paljon A3-koon käytettyjä monitoimilaitteita. Käytetyt laitteet huolletaan ja toimitetaan seuraavalle käyttäjälle aina moitteettomassa kunnossa. Huollosta vastaa oma, ammattitaitoinen henkilökuntamme ja olemme sertifioitu huoltokumppani Canonin lisäksi myös Kyoceralle, Okille ja Brotherille.

⇒ Tutustu myös huoltopalveluihimme (Pirkanmaan alueella)

Tiedustele lisää vaihtuvasta valikoimasta myyjiltämme ja katso myös Toimistotarvikkeen verkkokaupan valikoima:

⇒ Käytetty tulostustekniikka ja kassajärjestelmät osoitteessa www.toimistotarvike.fi

Tarjouspyyntö tulostusratkaisuista

Minua kiinnostaa myös...

5 + 4 =