Palveluratkaisut    Tuotevalikoima    Yhtiö ja historia    Yhteystiedot    Takuu ja tukipalvelut    Etusivu 

Konttorilaite-täyden-palvelun-tietotekniikkatalo

Konttorilaite

  Uutiset

  Yhteystiedot

  Yhtiö ja historia

  Avoimet työpaikat

  Toimitusehdot
Tuotevalikoima

Palveluratkaisut

Verkkokauppa


  Konttorilaite-suomeksi  Konttorilaite-på-svenska  Konttorilaite-in-English 

Tammer-Data Oy:n yleiset myyntiehdot, jotka koskevat Toimistotarvike Oy, Konttorilaite Tampere,
Suomen Kassalaite, Yrityspalvelu Ahonen ja Kuvatoimisto Tammer-Kuva tarjouksia, tilauksia ja toimituksia.

Hyvä kuluttaja-asiakkaamme. Huomioithan ystävällisesti, että Tammer-Data Oy on
pääsääntöisesti yrityksiä ja yhteisöjä palveleva tavaran- ja palveluiden toimittaja.

Yleiset toimitusehdot:

Kaikissa tarjouksissamme tavaran hinta perustuu toimitusehtoon "vapaasti varastossamme". Ellei muuta ole sovittu, toimittaa myyjä tavaran ostajalle tämän kustannuksella. Toimitusmaksuhinnasto on ladattavissa tästä.
Mahdolliset huomautukset laskuille on tehtävä viiden (5) päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Pidätämme oikeuden korjata hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää alhaisena yleiseen hintatasoon nähden. Tavara ovat myyjän omaisuutta, kunnes se on kokonaisuudessaan maksettu.

Huoltopalvelu ja etätuki sekä vuokrauspalvelut: Kaikissa huoltopalveluissamme käytämme korkealuokkaista ammattitaitoa. Henkilöstömme on koulutettua ja motivoitunutta asiakaspalvelun ammattilaisia. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Mikäli ette ole huoltopalveluihimme täysin tyytyväinen, toivomme teidän antavan palautetta meille osoitteeseen asiakaspalvelu(at)konttorilaite.com ja viittaatte lähete- tai laskunumeroon. Teemme kaikkemme taataksemme huoltopalveluidemme korkean laadun ja myönnämme huoltopalveluillemme 30 päivän takuun, vaikka laitteen varsinainen takuuaika olisi päättynyt.

Huolletuilla tai esimerkiksi korkean kustannusarvion takia huoltamatta jätetyillä esineillä on kolmen (3) kuukauden noutovelvoite huollostamme. Mikäli esinettä ei ole määräaikaan mennessä noudettu ja/tai huollosta sopimuksen mukaan maksettu, siirtyy esine yrityksemme omaisuudeksi. Tähän sovellamme lakia elinkeinoharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jäänyt esine 15.7.1988/688.

Takuupalvelut: Kaikissa myymissämme tuotteissa on takuu, ellei erikseen ole mainittu. Uusien laitteiden takuut vaihtelevat pääsääntöisesti 1-5 vuoden välillä ja takuun sisältö on merkkikohtainen. Tiettyihin laitemerkkeihin takuupalvelut saatte meiltä, mutta usein perustakuut hoitavat valmistajat keskitetysti. Lähes kaikkiin myymiimme tuotteisiin voi erikseen tilata takuulaajennuksen, jolla laitteen takuun sisältöä ja kestoa voi laajentaa. Tässä muutamia yleisimmin käytettyjä takuuta määritteleviä lyhenteitä ja fraaseja: Carry-In (asiakas toimittaa laitteen valmistajan osoittamaan huoltopaikkaan); On-Site (laite sisältää takuuhuollon asiakkaan tiloissa); NBD (Next Business Day, huolto seuraavana työpäivänä).
Laitetakuu tai virhevastuu ei kata tuotteen väärästä käytöstä tai ohjeiden laiminlyönnistä aiheutuvia vahinkoja.

Yleinen maksuehtomme on 7 päivää netto toimituspäivästä tai laskun päivämäärästä sen mukaan, kumpi näistä on myöhäisempi tai käteinen. Maksuehdon määrittelee Tammer-Data Oy:n luotonvalvonta. Asiakkaan tulee laskutuslupaa pyytäessään toimittaa voimassaolevat laskutustietonsa maksuliikenteen käyttöön. Tammer-Data Oy ei vastaa asiakkaan luovuttamien virheellisten tietojen aiheuttamista häiriöistä laskutuskäytännössä.

Muilta osin noudatamme Tietotekniikka-alan IT2010 sopimusehtoja tai muita eri toimittajiemme määräämiä toimitusehtoja. Pidätämme oikeuden muuttaa ehtoja ilman eri ilmoitusta. Yllä olevassa mainittuihin maksuihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Verkkokauppamme toimitusehdot saattavat poiketa paikoin muista toimitusehdoistamme.

Alla näet tarkentavia laite- ja palvelukohtaisia toimitusehtoja.
Kaikkiin kysymyksiinne vastaa myös asiakaspalvelumme arkisin myymälän aukioloaikana.Asiakaspalvelu
03-260 9600
asiakaspalvelu(at)konttorilaite.com

Maksuliikenne
0400 441 424
laskutus(at)konttorilaite.com

Myynti- ja huoltopalvelut 03-260 9600
myynti(at)konttorilaite.comTieto- ja muun toimistotekniikan ja toimistotarvikkeiden toimitusehdot sekä palveluhinnastot

Lataa-pdf-tiedostona Konttorilaite / Tammer-Data Oy, laitemyynti- ja ict-arkkitehtuuripalveluiden yleiset toimitus- ja sopimusehdot
Lataa-pdf-tiedostona Konttorilaite / Tammer-Data Oy, tieto,- toimisto ja kassatekniikan palveluiden palveluhinnasto ja peruspalvelupaketit

Yllä kuvattuja yleisiä palvelujemme toimitusehtoja täydentävät toimittajiemme laite- ja järjestelmäkohtaiset toimitusehdot sekä eri huolto- ja tukipalvelusopimuksiamme koskevat ehdot. Huomioithan, että jotkin huolto- ja tukipalvelusopimukset ovat asiakaskohtaisia. Kaikelta muilta osin noudatamme yleistä IT2010 YSE sopimusehtoa koskien yleisiä tai määriteltyjä toimituksia.

Tammer-Data Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden leasingvuokrasopimusten sekä huolto- ja tukipalvelusopimusten sopimusehdot ovat tarvittaessa  tilattavissa sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu(at)konttorilaite.com.

Kassajärjestelmien ja maksuliikennepalveluiden toimitusehdot sekä palveluhinnastot

Lataa-pdf-tiedostona Suomen Kassalaite / Tammer-Data Oy, laitemyynti- ja maksuliikennepalveluiden yleiset toimitus- ja sopimusehdot
Lataa-pdf-tiedostona Suomen Kassalaite / Tammer-Data Oy, kassajärjestelmä- ja maksuliikennepalveluiden palveluhinnasto ja peruspalvelupaketit

Lataa-pdf-tiedostona Suomen Kassalaite / Tammer-Data Oy, lyhytaikaisen kassalaitevuokrauksen toimitus- ja sopimusehdot
Lataa-pdf-tiedostona Suomen Kassalaite / Verifone-tuotteiden ja -palveluiden yleiset toimitusehdot
Lataa-pdf-tiedostona Suomen Kassalaite / Mash-tuotteiden ja -palveluiden yleiset toimitusehdot
Lataa-pdf-tiedostona Suomen Kassalaite / Poplatek-tuotteiden ja -palveluiden yleiset toimitusehdot

Yllä kuvattuja yleisiä palvelujemme toimitusehtoja täydentävät toimittajiemme toimitusehdot. Muilta osin noudatamme yleistä IT2010 YSE sopimusehtoa koskien yleisiä tai määriteltyjä toimituksia. Tammer-Data Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden leasingvuokrasopimusten sekä huolto- ja tukipalvelusopimusten sopimusehdot ovat tarvittaessa  tilattavissa sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu(at)konttorilaite.com.

Sähköisen liiketoiminnan palveluratkaisuja koskevia toimitusehtoja

Lataa-pdf-tiedostona Tietokehitys / Tammer-Data Oy, sähköisen liiketoiminnan palveluiden yleiset toimitusehdot

Yllä kuvattuja yleisiä palvelujemme toimitusehtoja täydentävät toimittajiemme laite- ja järjestelmäkohtaiset toimitusehdot sekä eri huolto- ja tukipalvelusopimuksiamme koskevat ehdot. Huomioithan, että jotkin huolto- ja tukipalvelusopimukset ovat asiakaskohtaisia. Kaikelta muilta osin noudatamme yleistä IT2010 YSE sopimusehtoa koskien yleisiä tai määriteltyjä toimituksia.

Tammer-Data Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden leasingvuokrasopimusten sekä huolto- ja tukipalvelusopimusten sopimusehdot ovat tarvittaessa  tilattavissa sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu(at)konttorilaite.com.
Konttorilaite-toimisto-ja-tulostustekniikan-tuotteet-ja-palvelut     Konttorilaite-tietotekniikan-tuotteet-ja-palvelut      Konttorilaite-kassajärjestelmä-ja-maksupäätteet-osta-tai-vuokraa      Konttorilaite-toimistotarvikkeet-ja-toimiston-pienlaitteet      Konttorilaite-huolto-ja-tukipalvelut-tulostustekniikalle-tietotekniikalle-kassajärjestelmille

Konttorilaite

Konttorilaite on vuonna 1961 perustettu konttorilaitteiden ja kassakoneiden myynti- ja huoltoyhtiö. Konttorilaite on asiakkaistaan huolehtiva yrittäjävetoinen yhtiö, joka on sitoutunut omien alojensa kehittämiseen ja perinteiseen palveluun.
Yhtiön juuret sijaitsevat Pirkanmaalla ja se toimittaa tuotteita ja palveluita kaikkialla Suomessa.

Lue lisää yhtiöstämme ja tavoitteistamme
Sivuston sisältö

Konttorilaite ja Kassalaite tarjoavat huikean määrän tuotteita ja palveluita, joihin pääset suoraan tästä:

Tulostaminen, kopioiminen ja skannaaminen
Tietokoneet, palvelimet ja oheislaitteet
Kassajärjestelmät ja maksupäätteet
Toimistotarvikkeet ja toimiston pienlaitteet
Yhteystiedot ja tukipalvelut

Voit ostaa tuotteitamme verkkokaupasta ja sinua palvelee myymälämme Pirkanmaalla.

Katso yhteystiedot ja myymälämme aukioloajat
Suuri valikoima laitteita ja tarvikkeita verkkokaupasta
Tutustu yleisiin takuu- ja tukipalveluihimme
Katso tuotteiden ja palveluiden toimitusehdot ja palveluhinnastomme

Copyright © Tammer-Data Oy 2013  Katso sivuston käyttöoikeusehdot ja yksityisyydensuojan periaatteet 
Design-Tammer-Kuva

Tammer-Data-Oy  Monitoimilaitteet  l  Toimistotulostimet  l  Tulostustekniikan palveluratkaisut ja rahoituspalvelut
  Pöytätietokoneet ja kannettavat  l  Palvelimet ja verkot  l  Tallennusjärjestelmät  l  IT-tukipalvelut
 Kaupan kassaohjelmistot  l  Kassakoneet  l  Maksupäätteet  l  Ohjeita kassajärjestelmien hankintaan
 Toimiston pientarvikkeet  l  Tulostinvärit  l  Toimistopaperit  l  Arkistokalusteet
 Huolto- ja tukipalvelut yleisesti  l  Toimittajat ja kumppanit