Palveluratkaisut    Tuotevalikoima    Yhtiö ja historia    Yhteystiedot    Takuu ja tukipalvelut    Etusivu 

Konttorilaite-täyden-palvelun-tietotekniikkatalo
Tulostustekniikan-ratkaisut-tarjoavat
Tulostustekniikka
Palveluratkaisut
Myynti ja rahoitus

Huolto ja tuki

Osta verkosta


Monitoimilaitteet
Toimistotulostimet
Mustesuihkutulostimet
Suurkuvatulostimet
Valkoinen tulostus
Etikettitulostimet
ID-korttitulostimet
Tulostustarvikkeet
Sertifioitu myynti- ja huoltoliike
Tulostustekniikan-luotettava-toimittaja-sertifioitu-OKI-myyntiliike-ja-takuuhuolto   Tulostustekniikan-luotettava-toimittaja-sertifioitu-OKI-myyntiliike-ja-takuuhuolto
Tulostustekniikan-luotettava-toimittaja-sertifioitu-Canon-myyntiliike-ja-Canon-iSensys-takuuhuolto
Tulostustekniikan-luotettava-toimittaja-sertifioitu-Kyocera-myyntiliike-ja-takuuhuolto Tulostustekniikan-luotettava-toimittaja-sertifioitu-Kyocera-myyntiliike-ja-takuuhuoltoMustesuihkutulostimet ja -monitoimilaitteet
Kotiin ja ammattikäyttöön


Laaja tulostustekniikan valikoimamme käsittää kaikenlaiset monitoimilaitteet jokaiseen käyttötarkoitukseen. Katso, ota yhteyttä ja tule myymäläämme tutustumaan laitevalikoimaan.

Uutta!  MAXIFY-mustesuihkutulostimet yrityksille

Vie tuottavuutesi uudelle tasolle yrityskäyttöön tarkoitettujen MAXIFY-tulostinten avulla.
Nämä tulostimet sopivat hyvin niin kotitoimistoon kuin vilkkaan työympäristön keskustulostimeksi.Brother-3.0-tulostuksen-uusi-aika-on-täällä
Kattavasta mustesuihkutulostinten mallistosta löytyy sopiva laite sekä kotiin että pienyritykseen. Tyylikkäissä tulostimissa on helppokäyttöinen ohjelmisto ja monipuoliset liitännät, ja ne tuottavat erinomaisen tulostuslaadun. Kaikki edustamamme laitteet ovat helppokäyttöisiä tulostimia ja tehokkaita monitoimilaitteita. Ne tulostavat asiakirjat ja valokuvat laadukkaasti ja nopeasti.

Tyylikkäät ja pienikokoiset kotikäyttöön tarkoitetut valokuvatulostimet ja -monitoimilaitteet kopiointi- ja skannaustoiminnolla sopivat jokaiseen kotiin. Laitteet ovat helppokäyttöisiä, ja ne tuottavat laadukkaat tulosteet joka kerta.

Kotitoimistoon tarkoitetut monitoimilaitteet kopiointi-, skannaus- ja faksaustoiminnolla sekä syöttölaitteella maksimoivat tuottavuuden ja liitettävyyden ja mahdollistavat saumattoman jakamisen.

» Mallisto osoitteessa www.canon.fi (mustesuihkumonitoimilaitteet)

» Mallisto osoitteessa www.brother.fi (mustesuihkumonitoimilaitteet)Canon MAXIFY,
mustesuihkutulostimet ja -mmonitoimilaitteet yrityksille

Yrityskäyttöön tarkoitetut MAXIFY-tulostimet tarjoavat ammattilaatua, väritulostusta ja korkeaa tuottavuutta pieneen toimistoon ja kotitoimistoon. Kattava MAXIFY-valikoima sisältää niin pieniä tulostimia kuin monitoimilaitteitakin, joissa on kopiointi, skannaus ja faksi. Laitteet tarjoavat tehokkaita toimintoja ja monipuolisia yhteysvaihtoehtoja, mukaan lukien tulostuksen mobiililaitteesta ja pilvipalvelusta.

Maksimoi pienen toimistosi potentiaali kestävien ja tehokkaiden, pienyrityskäyttöön tarkoitettujen MAXIFY-tulostinten avulla. Täydellinen kustannustehokas tulostusratkaisu pieneen toimistoon, jossa on enintään viisi työntekijää ja jossa tulostetaan keskimäärin 250–1 500 sivua kuussa.

» Tutustu Canon Maxify -tuotteisiin osoitteessa www.canon.fi

Canon-Maxify-suurtuottomustesuihkutulostimet-ja-monitoimilaitteet-yrityksille
Canon-Maxify-suurtuottomustesuihkutulostimet-LANGATON-TULOSTUS   Canon-Maxify-suurtuottomustesuihkutulostimet-PILVIPALVELUT
Canon-Maxify-suurtuottomustesuihkutulostimet-RIITTOISAT-JA-EDULLISET-VÄRIKASETIT   Canon-Maxify-suurtuottomustesuihkutulostimet-NOPEA-TULOSTUS-JA-ENSIMMÄINEN-SIVU
Tulostimet luovaan työhön

Vapauta luovuutesi – PIXMA-ammattivalokuvatulostimet tuottavat kuviesi ansaitsemaa laatua. Yhdessä 8, 10 tai 12 musteen järjestelmän kanssa nämä A3-tulostimet täyttävät jokaisen valokuvaajan tarpeet edistyneistä harrastajista huippuammattilaisiin.

Canonin Print Studio Pro -laajennus mahdollistaa sujuvan työnkulun aina valmiiseen tulostettuun tuotteeseen saakka.
Tämä ainutlaatuinen ohjelma on suunniteltu erityisesti PIXMA-ammattitulostimille, ja sen avulla tulostat ammattitason valokuvatulosteita vaivattomasti.

Print Studio Pro sopii saumattomasti yhteen Adobe Photoshop® -tuoteperheen ohjelmien (CS, Lightroom, Elements) sekä Canonin EOS-järjestelmäkameran mukana tulevan Canonin Digital Photo Professional -sovelluksen kanssa.

» Tutustu Canon Pixma Pro -tulostimiin www.canon.fi

Canon-ammattikuvatulostimet-laadukkaaseen-ammattikuvatuottoon-valokuvaajille-ja-studioille


Canon-ammattikuvatulostimet-laadukkaaseen-ammattikuvatuottoon-valokuvaajille-ja-studioille
Tulostus tien päällä

Mobiilitulostus parantaa tehokkuutta, lisää valinnanvapautta ja mahdollistaa liikkumisen. Voit vastata asiakkaan toivomuksiin jo heti asiakaskäynnin aikana.

Vähentää hallinnointikuluja ja minimoi jatkotoimenpiteiden seurannan ja yhteydenpidon toimistolle.

Lisäät luottamusta, kun voit vahvistaa asiakkaallesi kirjallisesti sen, mitä olette juuri sopineet - ei enää käsinkirjoitetun tekstin tulkintavirheitä. Voit vahvistaa kaupan asiakkaasi luona, kun asiakkaan kiinnostus tuotteeseen on vielä korkealla.

» Tutustu kannettaviin tulostimiin osoitteessa www.brother.fi

Mobiilitulostaminen-tien-päällä-pienillä-mutta-tehokkailla-mustesuihkutulostimilla
Käytä-alkuperäisiä-tarvikkeita-mustesuihkutulostuksessa

Konttorilaite suosittelee alkuperäisiä tarvikkeita

Miksi käyttäisit alkuperäisiä laitevalmistajan tulostustarvikkeita?

Laatu

Kaikki me tavoittelemme laatua ja se on myös tuotteidemme arvioinnin perusta. Eri valmistajat tutkivat jatkuvasti tapoja parantaa tuotteen laatua säilyttäen silti hinta-laatusuhteen entisellä tasolla.
 
Tulostusteknologian kehittyminen edellyttää myös entistä korkealaatuisempia tulostustarvikkeita. Alkuperäiset tulostustarvikkeet ovat suunniteltu täyttämään erityisesti tulostusteknologian asettamat vaatimukset sekä aineiden koostumuksen että kasettien mekaanisten toleranssien suhteen. Vain alkuperäisen värikasetin voidaan olettaa toimivan valmistajan laatuvaatimusten mukaisesti.

Mitä tapahtuu jos käytän silti kilpailevia tuotteita?

Muiden valmistajien kasettien käyttäminen tai mustekasettien täyttäminen voi vaikuttaa tulostuslaatuun haitallisesti ja aiheuttaa vahinkoa laitteelle. Kasetin rakenteen toleranssit voivat olla suurempia, jolloin laitteen ja kasetin välistä liitosta ei saa tiiviiksi. Tämä voi johtaa musteen valumiseen laitteen pohjalle ja sieltä edelleen pöydälle. Tuloksena voi olla myös ilmakuplien pääsy musteeseen estäen kyseisen musteen tulostumisen.
 
Takuu ei korvaa muiden valmistajien tai uudelleentäytettyjen kasettien laitteelle aiheuttamia vahinkoja.

Tutkimus- ja kehitystyön edut sinulle

Kaikki valmistajiemme tulostustarvikkeet ovat suunniteltu osaksi suurempaa tulostusjärjestelmää, joka takaa optimaalisen suorituskyvyn sekä kilpailukykyiset kustannukset.
 
Pitkä kokemuksemme sekä värijauheista että mustesuihkutulostimien tekniikasta mahdollistaa eri sovellusaloille räätälöityjen musteiden ja värijauheyhdistelmien kehittämisen.Linkkejä!

Valmistajat tarjoavat erilaisia oheispalveluita, joilla helpotat työskentelyä ja löydät uusia ulottuvuuksia laitteistostasi.

Brother CreativeCenter -sivusto

Uudistettu Brother CreativeCenter tarjoaa monenlaista tulostettavaa, kalentereita, kutsu- ja onnittelukortteja ym.

Näiden lisäksi myös yritysesitteet ja -mainokset on nyt mahdollista tulostaa sivuiltamme.

Brother-CreativeCenter-tarjoaa-tulostussuunnittelun-kalentereille-kutsukorteille...

Brother-CreativeCenter-tarjoaa-tulostussuunnittelun-kalentereille-kutsukorteille...Canon Image Gateway

Canon-valokuvaajille suunniteltu pilvipalvelu.

Lataa jopa 10 Gt valokuvia ja videoita henkilökohtaiseen kirjastoon, jaa albumeja sukulaisten ja ystävien kanssa sähköpostin, Facebookin tai Twitterin kautta.

Brother-CreativeCenter-tarjoaa-tulostussuunnittelun-kalentereille-kutsukorteille...

aMustesuihkutulostimien värikasettihaku

Canon-Chromalife-mustesuihkutarvikkeet

PIXMA-musteet ja -paperit
Jotkin asiat toimivat paremmin yhdessä. Kun käytät PIXMA-tulostimien kanssa Canonin aitoja musteita ja valokuvapapereita, saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tutustu Canonin mustesuihkutulostimille tarkoitettuihin valokuvapapereihin ja löydä oikea muste tulostimeesi. Aidoilla Canon-musteilla saat kauniita ja kestäviä tulosteita.

» Avaa Canon Pixma -mustesuihkulaitteiden valikoiman värikasettihaku (pdf)
» Tutustu Canon-valokuvapapereihin osoitteessa www.canon.fi

Brother-Innobella-mustesuihkutarvikkeet

Brother Innobella™ väriainekasetit, valokuvapaperi ja mustesuihkutulostimet
Suunniteltu toimimaan saumattomassa yhteistyössä keskenään - tuottamaan luonnollisia ja eläviä värikuvia - tulosteesta toiseen. Käyttämällä kaikkia kolmea yhdessä,  varmistat tulostettavien värien laajemman värialueen - paremmat punaiset, keltaiset ja vihreät värit.

» Avaa Brother -mustesuihkulaitteiden valikoiman värikasettihaku (pdf)
» Lue Brother-mustesuihkulaitteiden tarvikkeista lisää osoitteessa www.brother.fi

Tutustu-myös-Konttorilaitteen-tietotekniikkapalveluihin
Tutustu-myös-Konttorilaitteen-kassatekniikkapalveluihin Tutustu-myös-Konttorilaitteen-toimistotarvikevalikoimaan
Konttorilaite-huolto-ja-tukipalvelut Konttorilaite-etätuki-kassajärjestelmille

Konttorilaite

Konttorilaite on vuonna 1961 perustettu konttorilaitteiden ja kassakoneiden myynti- ja huoltoyhtiö. Konttorilaite on asiakkaistaan huolehtiva yrittäjävetoinen yhtiö, joka on sitoutunut omien alojensa kehittämiseen ja perinteiseen palveluun.
Yhtiön juuret sijaitsevat Pirkanmaalla ja se toimittaa tuotteita ja palveluita koko Suomeen.

Lue lisää yhtiöstämme ja tavoitteistamme
Sivuston sisältö

Alkuvalikosta pääset oikeaan tuote- ja palveluvalikoimaan, joita sivustollamme ovat:

Tulostaminen, kopioiminen ja skannaaminen
Tietokoneet, palvelimet ja oheislaitteet
Kassajärjestelmät ja maksupäätteet
Toimistotarvikkeet ja toimiston pienlaitteet
Yhteystiedot ja tukipalvelut

Voit ostaa tuotteitamme verkkokaupasta, mutta sinua palvelee myös myymälämme Pirkanmaalla.

Katso yhteystiedot ja aukioloajat
Toimistolaitteet ja tulostustarvikkeet verkkokaupasta
Tutustu yleisiin takuu- ja tukipalveluihimme
Katso tuotteiden ja palveluiden toimitusehdot ja palveluhinnastomme

Copyright © Tammer-Data Oy 2013  Katso sivuston käyttöoikeusehdot ja yksityisyydensuojan periaatteet 
Design-Tammer-Kuva

Tammer-Data-Oy  Monitoimilaitteet  l  Toimistotulostimet  l  Tulostustekniikan palveluratkaisut ja rahoituspalvelut
  Pöytätietokoneet ja kannettavat  l  Palvelimet ja verkot  l  Tallennusjärjestelmät  l  IT-tukipalvelut
 Kaupan kassaohjelmistot  l  Kassakoneet  l  Maksupäätteet  l  Ohjeita kassajärjestelmien hankintaan
 Toimiston pientarvikkeet  l  Tulostinvärit  l  Toimistopaperit  l  Arkistokalusteet
 Huolto- ja tukipalvelut yleisesti  l  Toimittajat ja kumppanit