Dokumentinhallinnan palvelumme

Tarvitsetko tulostinta tai monitoimilaitetta lukuisine skannausvaihtoehtoineen?
Tulostatteko arkaluontoista tietoa, jolloin turvatulostuksesta olisi teille etua?
Seuraatteko käyttäjäkohtaisia tulostusmääriä? Haluaisitko tulostaa tai skannata suurikokoisia julisteita tai CAD-piirroksia?

 

Meiltä löytyy räätälöity ratkaisu jokaiselle.
Kerromme mielellämme lisää siitä, mikä olisi juuri teille optimaalisin ratkaisu.

Valikoimamme käsittää korkealaatuisia väri- ja mustavalkolaitteita pienistä koneista suuren kapasiteetin osastolaitteisiin. Käyttäjäystävällisistä ja luotettavista laitteista voidaan räätälöidä juuri yrityksellenne sopiva kokoonpano monipuolisen lisälaitevalikoiman avulla.

Tahtotilamme on parantaa yritysten työnkulkua ja toimiston tehokkuutta.

Tulostamisessa puhaltavat uudet tuulet. Enää ei ole varaa kompromisseihin – asiakkaan kaikkiin toiveisiin pitää vastata. Kyse on uusien mahdollisuuksien hyödyntämisestä.

Olemme tukenasi näissä haasteissa, autamme sinua vastaamaan asiakkaiden odotuksiin ja kehitämme käyttöösi uusia ajattelutapoja ja huippuluokan tekniikoita.

Edustamme toimialan laajinta tulostinvalikoimaa ja tarjoamme ainutlaatuisen kokemuksen kuvantamistekniikoista, joten voimme auttaa sinua ylittämään rajasi tarjoamalla edistyksellisiä ratkaisuja ja toimintatapoja, jotta yrityksesi säilyttää markkinaosuutensa ja kilpailuetunsa.

Perinteisten huolto- ja leasingvuokrasopimusten rinnalla tarjoamme palvelua, jossa saat monitoimitulostimen käyttöösi veloituksetta. Maksat ainoastaan tehdyistä tulosteista ja kopioista

Ei enää huolta väriaine- ja mustekasettien tilaamisesta ajoissa, kun käytät WePrintSmarter -ohjelmaa. Kun tulostimien väriaine ja mustekasettien muste on vähissä, tilaus luodaan automaattisesti.