Palveluratkaisut    Tuotevalikoima    Yhtiö ja historia    Yhteystiedot    Takuu ja tukipalvelut    Etusivu

Konttorilaite-täyden-palvelun-tietotekniikkatalo
HelpDesk
Helpdesk, etusivulle

Konttorilaite HelpDesk
 Etätukipalvelu

Etätukipalvelun avulla otamme yhteyden tietojärjestelmääsi ja operoimme sitä lähes niin kuin olisimme paikan päällä. Etätuki on joustavaa ja näet kaiken, mitä järjestelmässäsi tapahtuu.

Etätukipalvelu on tarkoitettu Konttorilaitteen sopimusasiakkaille ja se on osa tukipalvelusopimusta. Etätuki ei sovellu kaikkeen kanssakäymiseen, mutta tehostaa toimintaa ja vähentää kustannuksia useassa tapauksessa.

Tervetuloa HelpDeskiin!

Asenna-TeamViewer-etätukiohjelma

Ohje käyttöönottoon:

1) HelpDesk -henkilöstömme pyytää sinua asentamaan etätukea varten etätukisovelluksen. Sen saat asennettua painamalla ylläolevaa kuvaketta tai valitsemalla tämän linkin: Asenna TeamViewer -etätukiohjelma.

2) Valittuasi linkin, vahvista asennus KL_etatuki.exe -tiedostolle painamalla Suorita tai Run. Joskus asennus tulee vahvistaa painamalla Suorita vielä toistamiseen.

Konttorilaite-CareDeal-etätukipalvelu-asenna-ohjelma
Konttorilaite-CareDeal-etätukipalvelu-salli-etäohjaus

3) Kun ikkuna Konttorilaite QuickSupport  aukeaa, kerro tukihenkilölle ruudullasi näkyvä ID-numero ja salasana.

Huoltopalveluiden ja etätuen käyttöehdot:

Palvelu vaatii toimivan internet-yhteyden sekä etätukiohjelman asennuksen. Etätukiohjelmamme on kevyt ohjelmisto, joka käyttäjän on ladattava omalle tietokoneelleen. Henkilöstömme saa tällä tavoin suoran yhteyden tietokoneellesi ja voi tehdä toivottuja muutoksia, asennuksia ja päivityksiä. Voimme tehdä ongelmien ratkaisuja samalla tavoin kuin olisimme toimistossasi.
Huomioithan ystävällisesti, että HelpDesk -palvelu on maksullista voimassa olevan palveluhinnastomme mukaan ja se on tarjolla ainoastaan sopimusasiakkaillemme.

Kaikissa huoltopalveluissamme käytämme korkealuokkaista ammattitaitoa. Henkilöstömme on koulutettua ja motivoitunutta asiakaspalvelun ammattilaisia. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Mikäli ette ole huoltopalveluihimme täysin tyytyväinen, toivomme teidän antavan palautetta meille osoitteeseen asiakaspalvelu(at)konttorilaite.com ja viittaatte lähete- tai laskunumeroon.

Tilatessaan etätukipalvelua, hyväksyy asiakas, että hänen tietokoneeseen voidaan ottaa etätukiyhteys internetin välityksellä sekä voidaan ilman erillistä ilmoitusta jättää tietokoneelle etätukipalveluun liittyviä ohjelmia tai asentaa asiakkaan tietokonelaitteiston yksilöimiseen ja toimivuuden tarkkailuun tarkoitettuja ohjelmia. Asiakkaan tulee itse huolehtia yksityisten tietojensa suojaamisesta ennen etätukiyhteyden muodostamista. Asiakas myös ymmärtää, että etätukiyhteydellä asiantuntijamme voi operoida asiakkaan tietokonetta vapaasti. Säilytämme ehdottomasti asiakkaan yksityisyyden ja tutkimme ainoastaan tietokoneen laitteistoon ja toimivuuteen liittyviä asioita. Etätukiyhteyden avulla emme voi tehdä kaikkia samoja korjaustoimenpiteitä kuin tietokoneen luona ja tietokone saattaa lisäksi tarvita muita tuki- tai huoltotoimenpiteitä. Asiakkaalle aiheutunutta vahinkoa ei korvata, jos vahinko on aiheutunut asiakkaan tai kolmannen osapuolen vastuulla olevista seikoista; tai jos osoitetaan vahingon aiheutuneen asiakkan tai kolmannen osapuolen esteestä. Asiakas vastaa itse tiedostojen, ohjelmistojen ja muun asiakkaan laitteistoihin tallennetun informaation varmuuskopioinnista ja luottamuksellisten tai salaisten tietojen suojauksesta ennen palvelun toimittamista.

Asentamalla etätukiohjelman, hyväksyt yllä mainitut käyttöehdot sekä yleiset toimitusehtomme ja palveluhinnastomme.

Konttorilaite

Konttorilaite on vuonna 1961 perustettu konttorilaitteiden ja kassakoneiden myynti- ja huoltoyhtiö. Konttorilaite on asiakkaistaan huolehtiva yrittäjävetoinen yhtiö, joka on sitoutunut omien alojensa kehittämiseen ja perinteiseen palveluun.
Yhtiön juuret sijaitsevat Pirkanmaalla ja se toimittaa tuotteita ja palveluita koko Suomeen.

Lue lisää yhtiöstämme ja tavoitteistamme
Sivuston sisältö

Alkuvalikosta pääset oikeaan tuote- ja palveluvalikoimaan, joita sivustollamme ovat:

Tulostaminen, kopioiminen ja skannaaminen
Tietokoneet, palvelimet ja oheislaitteet
Kassajärjestelmät ja maksupäätteet
Toimistotarvikkeet ja toimiston pienlaitteet
Yhteystiedot ja tukipalvelut

Voit ostaa tuotteitamme verkkokaupasta, ja sinua palvelee myös myymälämme Pirkanmaalla.

Katso yhteystiedot ja myymälän aukioloajat
Suuri valikoima laitteita ja tarvikkeita verkkokaupasta
Tutustu yleisiin takuu- ja tukipalveluihimme
Katso tuotteiden ja palveluiden toimitusehdot ja palveluhinnastomme

Copyright © Tammer-Data Oy 2013  Katso sivuston käyttöoikeusehdot ja yksityisyydensuojan periaatteet
Design-Tammer-Kuva

Tammer-Data-Oy  Monitoimilaitteet  l  Toimistotulostimet  l  Tulostustekniikan palveluratkaisut ja rahoituspalvelut
  Pöytätietokoneet ja kannettavat  l  Palvelimet ja verkot  l  Tallennusjärjestelmät  l  IT-tukipalvelut
 Kaupan kassaohjelmistot  l  Kassakoneet  l  Maksupäätteet  l  Ohjeita kassajärjestelmien hankintaan
 Toimiston pientarvikkeet  l  Tulostinvärit  l  Toimistopaperit  l  Arkistokalusteet
 Huolto- ja tukipalvelut yleisesti  l  Toimittajat ja kumppanit