Palveluratkaisut    Tuotevalikoima    Yhtiö ja historia    Yhteystiedot    Takuu ja tukipalvelut    Etusivu

Konttorilaite-täyden-palvelun-tietotekniikkatalo
HelpDesk
Helpdesk, etusivulle

HelpDesk-palvelut

Konttorilaitteen huoltopalvelut vastaavat lähes kaiken merkkisten konttoritekniikan huoltotarpeisiin. Huollamme ja päivitämme tietotekniikan ja tulostustekniikan sekä kassajärjestelmien laitteistoja.

Etätuki-internetin-välityksellä-tietotekniikalle-ja-kassajärjestelmille LATAA ETÄTUKISOVELLUS TÄSTÄ

Etätukipalvelu toteutetaan verkon yli ohjelmalla, jolla huoltohenkilöstömme saa yhteyden laitteistoonne kuin olisi paikan päällä.
Napsauta vasemmalla olevaa kuvaketta ja asenna tietokoneellesi etätukiohjelmamme. Huoltohenkilö opastaa puhelimessa ohjelman asennuksessa.

Tutustu tarkemmin
etätukipalveluun tästä.

Tai valitse muu verkkopalvelu:
Tietotekniikan-huoltokutsut
Tietotekniikan huoltopalvelut:

» Tietotekniikan yleinen huoltokutsulomake
» Lue lisää tukipalvelusopimuksesta (ohjautuu takaisin perussivustolle)
» Etätukipalvelu
Tulostustekniikan-huoltokutsut Tulostustekniikan huoltopalvelut:

» Tulostustekniikan yleinen huoltokutsulomake
» Tulostustekniikan takuuhuoltokutsu
» Lue lisää tukipalvelusopimuksesta (ohjautuu takaisin perussivustolle)
Kassajärjestelmien-huoltokutsut Kassajärjestelmien huoltokutsut ja takuut:

» Kassajärjestelmien yleinen huoltokutsulomake
» Kassajärjestelmien takuuhuoltokutsu
» Lue lisää tukipalvelusopimuksesta (ohjautuu takaisin perussivustolle)
» Etätukipalvelu kassajärjestelmille

Etätukipalvelut sopimusasiakkaille:

Kassajärjestelmien näppäimistöpohjat ja käyttöohjeet ovat ladattavissa verkkosivuiltamme.
» Tästä latauspankkiin

Huoltopalveluiden ja etätuen käyttöehdot:

Palvelu vaatii toimivan internet-yhteyden sekä etätukiohjelman asennuksen. Etätukiohjelmamme on kevyt ohjelmisto, joka käyttäjän on ladattava omalle tietokoneelleen. Henkilöstömme saa tällä tavoin suoran yhteyden tietokoneellesi ja voi tehdä toivottuja muutoksia, asennuksia ja päivityksiä. Voimme tehdä ongelmien ratkaisuja samalla tavoin kuin olisimme toimistossasi.
Huomioithan ystävällisesti, että HelpDesk -palvelu on maksullista voimassa olevan palveluhinnastomme mukaan ja se on tarjolla ainoastaan sopimusasiakkaillemme.

Kaikissa huoltopalveluissamme käytämme korkealuokkaista ammattitaitoa. Henkilöstömme on koulutettua ja motivoitunutta asiakaspalvelun ammattilaisia. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Mikäli ette ole huoltopalveluihimme täysin tyytyväinen, toivomme teidän antavan palautetta meille osoitteeseen asiakaspalvelu(at)konttorilaite.com ja viittaatte lähete- tai laskunumeroon.

Tilatessaan etätukipalvelua, hyväksyy asiakas, että hänen tietokoneeseen voidaan ottaa etätukiyhteys internetin välityksellä sekä voidaan ilman erillistä ilmoitusta jättää tietokoneelle etätukipalveluun liittyviä ohjelmia tai asentaa asiakkaan tietokonelaitteiston yksilöimiseen ja toimivuuden tarkkailuun tarkoitettuja ohjelmia. Asiakkaan tulee itse huolehtia yksityisten tietojensa suojaamisesta ennen etätukiyhteyden muodostamista. Asiakas myös ymmärtää, että etätukiyhteydellä asiantuntijamme voi operoida asiakkaan tietokonetta vapaasti. Säilytämme ehdottomasti asiakkaan yksityisyyden ja tutkimme ainoastaan tietokoneen laitteistoon ja toimivuuteen liittyviä asioita. Etätukiyhteyden avulla emme voi tehdä kaikkia samoja korjaustoimenpiteitä kuin tietokoneen luona ja tietokone saattaa lisäksi tarvita muita tuki- tai huoltotoimenpiteitä. Asiakkaalle aiheutunutta vahinkoa ei korvata, jos vahinko on aiheutunut asiakkaan tai kolmannen osapuolen vastuulla olevista seikoista; tai jos osoitetaan vahingon aiheutuneen asiakkan tai kolmannen osapuolen esteestä. Asiakas vastaa itse tiedostojen, ohjelmistojen ja muun asiakkaan laitteistoihin tallennetun informaation varmuuskopioinnista ja luottamuksellisten tai salaisten tietojen suojauksesta ennen palvelun toimittamista.

Konttorilaite

Konttorilaite on vuonna 1961 perustettu konttorilaitteiden ja kassakoneiden myynti- ja huoltoyhtiö. Konttorilaite on asiakkaistaan huolehtiva yrittäjävetoinen yhtiö, joka on sitoutunut omien alojensa kehittämiseen ja perinteiseen palveluun.
Yhtiön juuret sijaitsevat Pirkanmaalla ja se toimittaa tuotteita ja palveluita koko Suomeen.

Lue lisää yhtiöstämme ja tavoitteistamme
Sivuston sisältö

Alkuvalikosta pääset oikeaan tuote- ja palveluvalikoimaan, joita sivustollamme ovat:

Tulostaminen, kopioiminen ja skannaaminen
Tietokoneet, palvelimet ja oheislaitteet
Kassajärjestelmät ja maksupäätteet
Toimistotarvikkeet ja toimiston pienlaitteet
Yhteystiedot ja tukipalvelut

Voit ostaa tuotteitamme verkkokaupasta ja sinua palvelee myymälämme Pirkanmaalla.

Katso yhteystiedot ja myymälän aukioloajat
Suuri valikoima laitteita ja tarvikkeita verkkokaupasta
Tutustu yleisiin takuu- ja tukipalveluihimme
Katso tuotteiden ja palveluiden toimitusehdot ja palveluhinnastomme

Copyright © Tammer-Data Oy 2013  Katso sivuston käyttöoikeusehdot ja yksityisyydensuojan periaatteet
Design-Tammer-Kuva

Tammer-Data-Oy  Monitoimilaitteet  l  Toimistotulostimet  l  Tulostustekniikan palveluratkaisut ja rahoituspalvelut
  Pöytätietokoneet ja kannettavat  l  Palvelimet ja verkot  l  Tallennusjärjestelmät  l  IT-tukipalvelut
 Kaupan kassaohjelmistot  l  Kassakoneet  l  Maksupäätteet  l  Ohjeita kassajärjestelmien hankintaan
 Toimiston pientarvikkeet  l  Tulostinvärit  l  Toimistopaperit  l  Arkistokalusteet
 Huolto- ja tukipalvelut yleisesti  l  Toimittajat ja kumppanit